Köp en micro HDMI kabel

Visar alla 5 resultat

Varför ska man använda en Micro HDMI kabel?

Den största fördelen med micro-HDMI kabel är förstås att den är väldigt kompakt. Men även att de är mer hållbara eftersom dessa HDMI kablar har en speciell typ av skärmning som skyddar dem från störningar orsakade av andra elektroniska enheter. Tack vare dess kompakta storlek och höga brandbredd har den även hög kvalitet på sin signal. Du kan använda den här kabeln på vilken enhet som helst med en micro-HDMI-port.Micro HDMI är en typ D anslutning.

Storlek och kompabilitet

Till skillnad från många andra standarder har micro-hdmi 5 pin-anslutningar och bara en rad istället för två som vanlig HDMI typ A. HDMI Micro är kompatibel med HDMI 1.4 och alla nyare standarder såsom HDMI 2.0 och HDMI 2.1.

Micro HDMI är kompatibel för HD-bild och låter små portabla enheter så som gopro kameror, mobiltelefoner, plattor och mediaspelare ansluta till en bildskärm. Micro HDMI har även den senaste ethernet kanals teknologin som låter den köra bild, ljud och data i en enda hdmi kabel. Genom att kombinera både bild och ljud i samma kabel får man överlägsen signalkvalitet.

Micro-HDMI anslutningens storlek är 6.4mm x 2.8mm.

Varför ska man använda en Micro HDMI kabel? Den största fördelen med micro-HDMI är förstås att den är väldigt kompakt. Men även att de är mer hållbara eftersom dessa HDMI kablar har en speciell typ av skärmning som skyddar dem från störningar orsakade av andra elektroniska enheter. Tack vare dess lilla storlek och höga brandbredd har den även en bra kvalitetssignal. Du kan använda den här kabeln på vilken enhet som helst med en micro-HDMI-port.Micro HDMI är en typ D anslutning. Till skillnad från många andra standarder har micro-hdmi 5 pin-anslutningar och bara en rad istället för två som vanlig HDMI typ A. HDMI Micro är kompatibel med HDMI 1.4 och alla nyare standarder såsom HDMI 2.0 och HDMI 2.1. Storlek och kompabilitet Micro HDMI är kompatibel för HD-bild och låter små portabla enheter så som gopro kameror, mobiltelefoner, plattor och mediaspelare ansluta till en bildskärm. Micro HDMI har även den senaste ethernet kanals teknologin som låter den köra bild, ljud och data i en enda hdmi kabel. Genom att kombinera både bild och ljud i samma kabel får man överlägsen signalkvalitet. Micro-HDMI anslutningen mäter 6.4mm x 2.8mm.