HDMI 2.0

HDMI 2.0 för dig som söker ytterligare skärpa på såväl din TV som övriga skärmar och är optimalt för dig som är en aktiv datoranvändare. Med hjälp av HDMI 2.0 öppnas möjligheterna att kunna överföra allt större mängd data.

HDMI 2.0 och ljudöverföring

Om du har ett bra hemmabiosystem behöver du såklart rätt HDMI kabel. För bästa möjliga ljudkvalitet när du lyssnar på musik eller tittar på film så är HDMI 2.0 ett utmärkt val då den ger en bra mix mellan prisvärdhet och kvalitet. HDMI 2.1 är ett annat alternativ som erbjuder vissa fördelar över HDMI 2.0, men det är definitivt inget måste då fördelarna ofta är ganska försummbara.

Sammanfattningsvis

En ökad bandbredd samt en ökad bildfrekvens är egenskaper HDMI 2.0 besitter som erbjuder dig en allt mer följsam bild på såväl skärmar som TV där allt fler rörelser uppfattas och detta i en ökad hastighet. Vid användning av HDMI 2.0 kommer du märka en otrolig skillnad på kontraster mellan de mörka och ljusa delarna av skärmar där den arbetar aktivt med att göra bilderna allt mer verklighetstrogna.